Pàgines

18/2/09

Festa de Nadal

Com ja sabeu, des de fa tres cursos s'està portant a terme un treball de col.laboració escola-família. Aquest any l'hem posat a la pràctica, durant les festes de Nadal, i tot seguit us volem explicar el resultat d'aquesta experiència.

Com ja us vam informar, la festa va constar de tres activitats: taller de titelles, arribada del Pare Noel i "cavalcada" dels Reis de l'Orient.

Per si no ho sabeu, en aquest taller es va explicar un conte cibernètic, però de caire tradicional, on els protagonistes eren titelles de mitjó (entre d'altres). Aquest va ser el motiu que els alumnes elaboressin un titella com a detall nadalenc.

Com a segona activitat, el Pare Noel acompanyat de tres elfs van repartir detallets a tots els alumnes de l'escola, dels dels més grans als més petits.

Com a cloenda de festa, van arribar els Reis de l'Orient amb un transport molt especial: RAVIGO amb el seu xòfer i la seva dona!!!!!! Va ser un moment molt emotiu, tant pels nens com pels mestres i famílies que en aquell moment participàvem.


No podem finalitzar aquest escrit sense abans agrair la participació de les següents famílies: Ledesma García, Romero Jiménez, Saldías Guerrero, Lopez Navarro, Delgado Adans, Del Rio Vega, Gòmez Alcaraz, Garcia Serna i Manolo i Antonia (furgo de Ravigo).

Diuen que una imatge val més que mil paraules...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull felicitar a tots els professionals i als pares que han participat per que aquestes festes fossin mes alegres i divertides per totos!!!!

Anònim ha dit...

jo tambe els vull felicitar a tots

Anònim ha dit...

ànims famílies!
continueu col·laborant amb la vostra escola. és molt enriquidor. us ho dic per experiència.