20/3/20

QUÈ ENS PROPOSEN ELS MUSEUS?

ACVIC. CENTRE D'ARTS CONTEMPORÀNIES

L'ACVIC proposa idees creatives per al confinament. Es tracta de 14 activitats curtes i senzilles per exprimir la creativitat i imaginació de tots els membres de la família. 

SI VOLEU ACCEDIR A LES ACTIVITATS, ACTIVEU ELS SENTITS I CLIQUEU LA IMATGE



FUNDACIÓ VILA CASAS

La Fundació Vila Casas ens anima a copiar una fotografia que tingueu a casa i compartir els resultats amb ells via twitter amb les etiquetes #LaVilaCasasAcasa #museuacasa #Artambfamilia 




Aquí teniu la fotografia antiga que va inspirar l'artista a l'hora de realitzar el quadre. Una fotografia anònima feta el 1940 durant la Segona Guerra Mundial, on veiem com els londinencs continuaven anant a buscar llibres malgrat l'estat en que havia quedat aquesta biblioteca.

















CASA VICENS

Si vols descobrir més coses sobre els orígens de Gaudí i la construcció de la seva primera casa podeu anar a l'Instagram de la Casa Vicens, concretament al destacat #QuédateEnCasaVicens

Cada dia i fins l'11 d'abril publicaran preguntes com aquesta...



Per participar haureu de respondre per missatge privat abans de les 23.59h del mateix dia. Si la respuesta rebuda per missatge privat és correcta s'atorgarà un punt. Setmanalment es publicarà la classificació dels participants amb més punts.