14/4/20

COMUNICAT DEL DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA 14/04/20

Benvolgudes famílies, 

Esperem que tots estigueu bé, que el virus no us hagi arribat i que, tot i l'esforç que suposa la situació que estem vivint, no hàgiu de patir per la salut.

Sembla ser que la corba de contagis està en davallada i això ens dona una certa perspectiva d’esperança envers la normalitat, tot i que trigarem un temps en tornar a aquella quotidianitat que tots enyorem. És sota aquesta premissa que us fem arribar dues propostes ben diferents però que potser us siguin útils en aquests moments.

Tant de bo la primera no l'hàgiu de fer servir perquè això indicaria que cap de vosaltres ha patit la pèrdua de cap ésser estimat proper. Però si no ha estat així i el dolor per l’absència l’esteu vivint de prop, agreujat per la impossibilitat de l’acompanyament i el comiat que ens imposa la situació, el COPC ha editat una GUIA pel DOL que aporta recursos per ajudar a encarar o si més no a fer més portable aquest tràngol tan dur.

La segona proposta té un caire absolutament diferent i està pensada pels nens i en com ajudar-los a entendre una mica millor tot el que hem passat i estem passant. Són dos contes per llegir i explicar en família que permeten que els nens puguin dir la seva i proporciona una ocasió per fer aflorar les emocions. 


Fent click sobre els títols dels contes i també de la Guia anireu directament als continguts.

Ànims per tots i totes per seguir endavant i com ja sabeu el departament manté el correu obert per a qualsevol consulta que tingueu a bé fer-nos.

Una abraçada.

Àngels, Juan i Xavier.